Здравейте, приятели! Печелившите участнички, които ще получат подарък от нашата игра са:1. Любомира

...
Здравейте, приятели! Печелившите участнички, които ще получат подарък от нашата игра са:1. Любомира
Коментари Харесай

Подаряваме ви книгата „Ема“ на Джейн Остин!

Здравейте, другари! Печелившите участнички, които ще получат подарък  от нашата игра са :

1. Любомира Димова

2. Цветина Петрова

3. Иглика Тодорова

..............................................................................................................................................................

Любовта знае всичко за нас, а ние цялостен живот се учим на обич. Парадокс, който ни хвърля в прочувствени пропасти, разплаква ни или пък ни кара да разперим криле. Любовта е скъперница от време на време, различен път е великодушна като лятна градина. Едва ли има жена, която не си е задавала въпроса дали това е същинската ù обич, дали сърцето не бърка, дали тъкмо той е индивидът. И все се лутаме във безконечните въпроси на сърцето.

През далечната 1816 година една удивителна млада писателка издава романа си „ Ема “ . Името ù е Джейн Остин и тя остава в литературната история както с този разказ, по този начин и с познатите на всяко едно момиче „ Гордост и предубеждения “ и „ Разум и усеща “.

Когато жена написа за обич, тя написа за светове от светлина. И провокира лавини от пристрастеност, смях, горест, екстаз или мъка. А трансформира ли се литературата в кино, ставаме очевидци на симбиоза сред сетивата – усещанията от книгата, облиците оживяват и образуват своята целокупност.

Готови ли сте да бъдете „ сватосани “ от прелестната Eма на Джейн Остин?  Три от вас ще получат от нас страховит подарък за душата – книгата „ Ема “ на издателство „ Хермес “. Достатъчно е единствено да се регистрирате в Клуба на девойките! Това е първата добра вест.

А втората е, че към този момент можем да се насладим и на кино лентата „ “, който потегля по кината от 14 февруари , може би неслучайно тъкмо в Деня на влюбените.



Режисьор на кино лентата „ Ема “ е известната фотографка Отъм Де Уайлд, а сюжетът – акомодация по едноименния разказ на Джейн Остин – е дело на Елинор Катън. Продуценти са Тим Бийвън и Ерик Фелнър, номинирани за „ “ за филмите „ Елизабет “, „ Изкупление “, „ Клетниците “, „ Теорията на всичко “ и „ “, и Греъм Броудбенд и Пийт Чернин, които стоят зад модерни класики като „ В Брюж “ и носителя на две (и номиниран за още пет) награди „ Оскар “ „ “.

Освен Аня Тейлър-Джой в ролята на Ема във кино лентата вземат участие: Джон Флин, Бил Наи, Миа Гот, Миранда Харт, Джош О‘Конър, Калъм Търнър, Рупърт Грейвс, Джема Уилан, Амбър Андерсън, Таня Рейнолдс, Конър Суинделс и други

Ще можем да се насладим на една история за загубата на надзор, откриването на идеалната половинка и извоюването на благополучен край.



Въпреки че е твърдо решена самата тя в никакъв случай да не се омъжи, Ема Уудхаус има вяра, че е извънредно умела в основаването на сантиментални съюзи. След първия си огромен триумф (разбира се, определян като подобен от самата Ема) в сватовничеството, тя се заема да откри подобаващ сътрудник за своята нова другарка Хариет Смит. Въпреки че произходът на Хариет е незнаен, Ема е уверена, че тя заслужава да бъде брачна половинка на благородник и избира за нея локалния викарий мистър Елтън, а не истинския обект на стремежи на Хариет – преуспелия фермер Робърт Мартин. Защото… Ема знае най-добре! Но и за нея любовта крие няколко изненади...

В тази блестяща ирония за обществените съсловия и компликациите на порастването Ема би трябвало да премине през поредност от неверни сантиментални връзки, с цел да открие любовта, която е била пред очите ù от самото начало.

И по този начин, време е за обич! Все отново, февруари е! 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР